Animation & Motion Graphics

Vi designar, regisserar och producerar animation, motion graphics, infographics för reklam-, underhållnings- och spelindustrin.

Koncept & Förproduktion

Vi tillhandahåller treatments, storyboards, animatics, moodboards, styleframes. Och vi skulle gärna pitcha på ert nästa projekt!

Regi & Design

Oavsett om det är en animerad speltrailer eller en designad reklamfilm lägger vi alltid ner vår kunskap och passion för berättande, film och design. Och vi strävar alltid efter att tänja på gränserna för visuell design.

Speltrailers

Vi skapar världar och karaktärsdrivna berättelser. Svep har producerat och regisserat speltrailers och spelinnehåll för världsledande spelföretag, inklusive Mojang, Ubisoft, Google och Goals.

Reklamfilm & Kampanjer

Vi hjälper till att bygga varumärken, lansera produkter och skapa visuella upplevelser genom design och 3D-animation. Med en mängd olika varumärken, byråer och in-house byråer har vi producerat reklamfilm som Stiga, Brio, Lego Star Wars och Weekday.

Titelsekvenser

Att fånga stämningen i en show till en öppningstitel är en av de mest givande utmaningarna. Se vad vi gjorde för Vikings Valhalla.